Peppen

by Åsa 9. mars 2009 11:26

Fan vad allting känns bra nu. Även om jag är trött som ett jehu efter helgens öppet hus (popkollo) och bakdag (också popkollo) så känns inte måndag förmiddag riktigt så motig som måndag förmiddag ska/brukar kännas. Hemsidan är orange. Förra bandsläppet var grymt. Kommande bandsläpp kommer bli grymt. Till och med Oskarsgatan lyser solen över. Inte ens den ständigt svällande inkorgen med olästa mail eller det faktum att mina ögonlock står på konstant halvstång kan rucka humöret.

Cilihili har gjort en ny video till den nya singeln "Happy Without That Boy". Annette Kullenberg dansar i videon vilket är helt ofattbart egentigen. Har fått lite inside info på dramatiken bakom inspelningen av denna video och en viss Kullebergs utspel i media, verkar inte ha varit helt lätt det där. Men bra blev det i alla fall - och vad fan, lite gissel gör en bättre historia att berätta sen, om hur det gick till på den gamla goda tiden. Sjukt bra låt i alla fall, inte lika direkt som PC Rape - men den snirklar in sig via undermedvetandet och vips så går man och nynnar järnet.

[youtube:90J0fvF9zaQ]

 

Och så ett klipp jag verkligen aldrig tröttnar på. Videon som gjorde att jag föll pladask för Emmy The Great. Vet inte om ni har pejl på Black Cab Sessions? Idén är i alla fall lika enkel som den är genial - stoppa in en artist du gillar i en londontaxi och låt dem framföra en låt i baksätet medan chaffisen kör en vända runt stan. Här framför Emmy The Great låten "Two Steps Forward" tillsammans med Tom The Fiddler (älskar Tom The Fiddler, hoppas han hänger med i sommar). Låten, texten, rösten, arrangemanget... Helt knäsvag.

[youtube:-2q_Lpk2JUQ]

 

Peppen peppen.

I övrigt ser jag löjligt mycket fram emot Pretty Whores spelning i sommar. Tveklöst bästa spelningen på Rookiefestivalen i höstas. Helt knockad.

Just nu värderat 4.8 av 6 människor

  • Currently 4,833333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS