Far dit peppen växer

by Åsa 11. juni 2009 09:42

I dag är det dagen efter. Dagen efter en helt fulländad gårkväll med showcase av Lenka inför ett fullsatt Södra Bar i Stockholm. Det var australiensiskans första besök i Sverige, och antingen var det just det faktum som gjorde kvällen så magisk att hon körde i hela 1 timme och 10 minuter (utan att någon tröttnade kan tilläggas), eller så gillar hon helt enkelt att spela live så mycket. Hon lät hursomhelst hälsa från scenen att hon såg fram mycket mot sitt nästa besök i Sverige - på Hultsfredsfestivalen.

Tack Lenka, vi med. Vi med.

Efter att Södra Bar kollektivt kärat ner sig tog jag och Håkan över vid skivspelarna. Mission: bara spela saker från årets line-up. Detta konsstycke lyckades vi med i ca 2,5 timme, sen började det tjura. Till slut återstod i princip bara Anna Ternheim och Raubtier. Och hur mycket vi än enbart hyser oförfalskad kärlek och beundran inför dessa fina artister så kändes det helt enkelt fel att bryta folks spontanmjugg till N.A.S.A. och Ice Cube med en manglande elchock till distmatta där det konstateras att "det finns bara krig".

Det finns ju inte bara krig. Det finns festival också, bland annat. Och igår fick vi ta tempen på peppen inför vår festival. Och det gjorde oss glada. Och ännu mer taggade att springa sista milen nu för att få ihop den finaste Hultsfredsfestivalen i mannaminne.

Blommor och bär - Hultsfred är här.

Eller: Dra dit peppen växer - dra till Hultsfred.

Tja, jag vet inte. Jag är ju ingen talare. Bara en simpel amatörbloggare.

För övrigt så ha en annan av Hultsfreds finest - Henok Achido - slagit sina påsar ihop med Santigold och Mr. Lexx på låten "Hold The Line". Lyssna på låten här.

Just nu värderat 4.5 av 2 människor

  • Currently 4,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS