Tips på saker att ta med sig på festivalen!

by Nathalie 1. juni 2010 11:12

 

 36 DAGAR KVAR TILL FESTIVALEN!

Tänkte tipsa om lite smarta saker att ta med sig på festival

 1. Det värsta som finns är att frysa. På kvällarna blir det ofta kallt. Regnar det behöver man byta kläder ofta. Packa inte för lite yllekoftor och fårskinnspälsar nu! Nej men lite goa hoodtröjor och tjocka sjalar är inte fel

 2. Ett hänglås med kod är klockrent. En enkel kod så alla kommer ihåg den oavsätt promillehalt. Ingen orkar crasha ett tält med lås, när det finns 15.000 olåsta tält. På så vis blir man inte av med något och får inga oönskade nattgäster

 3. Ett hårt plastglas är svinbra. Det kan du ha när du vill dricka vatten, borsta tänderna eller blir bjuden på blaskigt lådvin av grannen.

4. Gaffa tejpen är en klassiker. Den lagar vi saker med, typ tält och brutna ben. Tejpar fast någon som somnat i sin brassestol med eller inhägnar vårt camp med. Gaffa tejp kan man byteshandla med. En bit tejp mot en svensk starköl, det har fungerat förr.

 5. Maskot. Man kan ha mycket roligt med en maskot. Levande eller uppstoppad, allt går bra.

Ni som är rutinerade får gärna fortsätta att bygga på med tips för dem som inte vart på festival innan...Bästa tipset vinner äran! Jag korar det i slutet av veckan.

 

Peace!

 

Just nu värderat 5.0 av 3 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags:

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS