Someone is wrong on the Internet

by Åsa 17. januari 2009 20:43

Haha - förlåt, men det här är ju så jävla roligt:

Någon som känner igen sig?

Bilden hittade jag på Emil Arvidssons blog, där han återger den väldigt långdragna och aningen förvirrande Internet-dispyt han och Johanna Karlsson på Rodeo haft om en text han skrev i Sonic för ett tag sen.

Jag har ingen jag hejar på här. Jag tycker både Emil och Johanna är grymma skribenter och skriver intressanta saker. Det är nästan det som är roligast med det här också och understryker fenomenet - det går att hålla med båda två, konflikten är inte så djup, men - den går bara inte att släppa för någon av dem. Någon har fel på Internet och man måste få upprättelse.

Jag känner igen mig... lite.

Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags:

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS