Lite områdesnyheter

by Praktikant-Robban 16. april 2009 08:23

Efter Håkans utspel här om dagen om frislag till alla på mig om jag inte presenterar bilder på området senast idag känns det kanske aningen tvunget att leverera.

Nere på området är de, om inte febril, så i alla fall en hel del aktivitet just nu. Det grävs, rivs och donas. 

En av de mest påtagliga förändringsprocesserna som pågår just nu är att Picknick-Kiosken inte kommer vara med oss i framtiden. En bit in i arbetet ser kiosken ut så här. 



Fast det är egentligen ingeting mot vad som händer 50 meter bakom Picknick. Åsa skrev för ett tag sen om scenlogiken här på bloggen, och berättade bland annat att vi ska vända Pampas och lägga en skön ölservering mellan Hawaii och Pampas med bra utsikt mot bägge scenerna. Just det området i mitten genomgår just nu en ganska stor förändring. Men vi lovar, det kommer bli hur fint som helst när det är klart. 

Om tretton veckor kan vi stå och blicka ut över Pampasplanen från den här platsen...



... och vänder vi oss har vi den här utsikten över Hawaii (ursäkta motljuset...)



Nere på området var vi ett gäng igår som krattade och rensade lite. Något som vi kommer göra tills att området är så fint det bara kan bli. Herr Webbredaktör for fram som ett yrväder med krattan.

 

Men nu är det ny dag, och vi är tillbaks på kontoret, och här händer det tydligen lite saker med... Håkan myspaceade just tre band som trillade in igårkväll.

Just nu värderat 5.0 av 3 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , , , , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS