Kick off med efterföljande insikt...

by Bozo 26. januari 2009 10:11

Som ni säkert vet var det kick off för årets festival med alla huvudfunktionörer i Hfred i lördags. Det var informationsmöten, gruppmöten och framför allt var det middag med bar och musik \o/. Det var jättemånga HF som kom och det kändes verkligen som om årets festival var precis runt hörnet... Men så är det ju inte riktigt och på tåget hem igår började jag fundera på hur mycket jobb det är innan festivalen. Det skulle jag inte ha gjort! Allt som jag så snyggt förträngt och gömt började bara välla ut inom mig. Jag hade öppnat helvetets portar. Där satt jag på tåget med en miljon tankar, to do lists och mental memos - utan dator, utan penna och papper, ingeting att kunna skriva ner allt på. Det blev för mycket för Bozo, så vad gjorde han? Han somnade.

Men idag sitter jag och har börjat med mina listor och Håkan har redan fått smaka på några punkter...

Sen måste jag också erkänna att jag är så jävla peppad över årets festival att det kittlar i tårna!

Just nu värderat 4.0 av 1 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS