Hej Ruben Svartskägg

by Durmer 10. april 2009 13:54
Med anledning av en tidigare kommentar från Ruben Svartskägg så tänkte jag att det kanske var läge att gå igenom hans kommentar lite.

Från Ruben:
Det spelar ingen roll vad dom släpper eller när dom släpper det. Dom kommer ändå att gå i konkurs. Det finns fortfarande Winnerbäck-biljetter (det finns bara 600) kvar på Ticnet och dom är dessutom billigare än de vanliga biljetterna.

Svar från Håkan:
Winnerbäckbiljetterna sålde slut 17/2 och dom var från början faktiskt dyrare än ordinarie biljetter. Men det känns lite fånigt att höja priset på redan utsålda biljetter bara för att deras biljettpris ska synka med priset på övriga festivalpass. Varför det står på Ticnet att det finns biljetter kvar får du fråga Ticnet. Men du kan ju testa att köpa en biljett så får du se hur många det finns kvar...

Huruvida vi går i konkurs eller inte beror - precis som för alla andra svenska festivaler - på hur många biljetter vi har sålt då festivalen drar igång. Konkurrensen är tuff i år. Men hittills har vi inte sett en enda tendens på att vi kommer göra ett dåligt ekonomiskt resultat i år. Men vi väntar gärna med att uttala oss om sånt tills vi vet hur festivalen har gått - dvs på söndagen efter festivalen. Okej för dig?

Från Ruben:

Dessutom har ju hela ledingen sagt att både Arvika och Roskilde är bättre och att dom hellre åker dit.

Svar från Håkan:
Vänta här nu - var du med på det hemliga mötet då vi diskuterade vilka festivaler vi helst vill åka på i sommar...?

Vi i ledningen är ingen homogen grupp med homogen musiksmak. Däremot gillar vi musik och får vi frågor angående vad vi helst vill gå på i sommar - förutom vår egen festival - så brukar vi svara sanningsenligt. Vet att jag svarat att jag helst vill åka på Siesta! (hoppas verkligen att jag kommer dit) och i veckan svarade schäfern i en intervju att han helst av allt vill se Ice Cube i Stockholm.

Och av dom som inte uttalat sig offentligt kan jag avslöja att två är rätt sugna på Springsteen och att två andra ska åka på AC/DC.

Själv har jag aldrig varit på Roskiklde - och jag skulle jättegärna åka dit för att se hur dom löser en del parktiska problem. Men så länge vi ligger helgen efter kommer ingen av oss att hinna med vare sig Arvika eller Rosilde.

Från Ruben:
Dessutom har snart både Peace & Love och Sweden Rock sålt slut. Och Where The Action Is har ju redan nu ett mycket bättre program än Hultsfred och dom har bara släppt ca tio artister. Så ni som vill vara nostalgiska och besöka Hultsfred innan dom går i graven bör besöka den i år.

Svar från Håkan:
Huruvida det stämmer att P&L och Sweden Rock snart är slutsålda vet jag faktiskti inget om. Det enda vi bryr oss om är våra egna siffror. Och dom är riktigt fina. Så vi sover gott om kvällarna.

Sen så tycker jag ju givetvis att du ska åka på den festival som har det program som passar din smak bäst. Fast jag tycker ju givetvis att det är trist att du inte gillar våra bokningar, för vi är riktigt nöjda med vad vi presenterat hittills.

Just nu värderat 5.0 av 9 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags:

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS