Festivallängtan

by Nathalie 18. mars 2010 11:45
Hur känns det i kroppen efter festivllängtan?  Jag längtar extremt mycket. Jag dör lite inombords utav tanken om att det ska komma ytterligare fula små snöflingor dalandes från skyn. Enough is enough already! Jag vill ta av mig strumporna och springa bort till festivalområdet och dansa på Pampas gräsplätt. Det är liksom inte kul att skotta ut bilen och åka bort dit för att se Alaskas sprida ut sig framför mig. Tänk att detta område en gång om året under tre dagar besöks av 25.000 människor av alla dess sort, internationellt kända artister, tusentals journalister och lika många funktionärer. Det är ju helt galet. En dag som denna, en torsdag i Mars är det kanske max 2 personer som besöker området. En gubbe med basker och hans hund typ.  

Och vilket fett festivalområde vi har. Förutom att vi har de i särklass snyggaste festivalbesökarna har vi ett otroligt område. Här sover vi inte på några parkeringar inte, här checkar vi inte in på något Motell om nätterna inte. Vi har en stor äng, vi har en sjö, vi har en fors, vi har en skog, vi har ett pisseberg, ja vi har allt helt enkelt på en och samma plats. Och Rockmyten lever kavr på Hultsfred. Lägg dig på området och lukta på marken i sommar, spara lite jord och ta med dig hem. För den marken har blivit trampad på utav helt sjukt stora namn som bl.a. IGGY POP , THE RAMONES, THE CURE och mina favoriter OASIS!

Titta på den Videon med Midnight Oil som Håkan lade upp i förra blogginlägget. Vist är den skön. Ser inte hela Scenen snyggt retro ut? Vilka vill ha tillbaka den gröna scenen? Jag räcker upp en hand. Och vad mycket Camp-flaggor och andra flags som viftas med. Om jag får göra en beställning utav er festivalbesökare i år så är det flaggor. Massor av flaggor. Ser ju riktigt schyst ut tycker jag. Och i och med att jag suger på allt vad pinnar och syslöjd heter ( det är sant i syslöjden gjorde jag en mjukis-mus en gång som hade stygn i hela ansiktet, efter det bytte jag till träslöjd där jag blev lärarens lilla svans, för jag fick fråga om allt) så får ni gärna göra en locktången flagga till mig så ska jag också stå och vifta och skaka med lockarna. Får nästan dela ut ett pris till den som gör en riktigt snygg. Snyggaste flagga vinner. Nu kör vi!

Just nu värderat 5.0 av 3 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags:

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS