Festivalkänsla och bandsläpp..

by Cornelia 3. mars 2009 10:06

Idag är det tisdag och 126 dagar kvar till festivalen. Hur känns det?

Har det börjat pirra i magen än? Har ni börjat fundera på om ni ska välja gummistövlar eller tygskor? Campnamn? Har ni redan i smyg börjat packa?
Om ni varken har fått pirret i magen eller beslutat er för om det blir gummistövlar eller tygskor så kan jag lugna er med att säga att pirret i magen kommer. Ni kommer känna det när snön har smält bort, när man kan gå i sin tunnaste jacka och sina grymmaste solbrillor utan att verka det minsta töntig.

När Lars Winnerbäck bokades suckade jag.. När jag sedan insåg att han skulle spela 4 gånger sa jag till alla mina vänner att när de kommer stå och se världens tråkigaste konserter med Lars Winnerbäck så kommer jag dansa på borden i öltälten. Men i fredags när jag satt på bussen hem så spelades Lars Winnerbäck – Du hade tid Live från Oslo på min ipod.
Och bara på några sekunder infann sig känslan av festival i min kropp. Rysningarna du får när du står och du får ögonkontakt med någon du beundrar så mycket som står där på scenen och gör sitt bästa just för dig! Pirret du känner i magen, den där längtan man bara kan få till Hultsfredsfestivalen. Så Tack Lars Winnerbäck för att du fixade min festivalkänsla i år.
Jag kanske inte ska påstå att jag är lika lycklig över Lars Winnerbäck som bandsläpp som jag var när jag bara ringde och grät för några år sedan när Henrik Berggren var bokad men det är okej. Känslan finns där nu i alla fall, nu är jag redo för festival. Trots att det är 126 dagar kvar.. Kanske är det eran tur idag att få pirret i magen när ni ser det dagens bandsläppet?
Jag hoppas det!

Och om ni råkar se mig på någon av Larsas spelningar i sommar, då gör vi en deal att vi aldrig nämner det för mina kompisar för annars lär jag få äta upp det i resten av mitt liv.

och ps, gummistövlar är det bästa valet på festival! De är inte lika lätta att tappa bort som tygskor, tro mig. jag vet.

Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS