Du vet vad som gäller, eller?

by Praktikant-Robban 16. mars 2009 14:53

Stack iväg på en liten sväng runtom landet i onsdags. Kom tillbaks i morse för att mötas av att datorn som vi använder som kontorsstereo har dött. Tack för lång och trogen tjänst... Och nu då? Nu måste vi hitta en ny lösning, för det är kusligt tyst på kontoret just nu! Specielt som Cornelia inte är kvar heller. Räddningen kan förvisso vara om Bozo kommer in och gastar här i morgon. Så länge det inte bara är Håkan som sitter och i tid och otid hasplar ur sig "du vet vad som gäller, eller?". Helt tveklöst önskar Håkan i smyg att han var Eye'n I, men han landar rätt långt ifrån, trots idoga försök.

I lördags vred jag upp peppen inför sommaren med ett par snäpp när jag var på Cirkus och såg Thåström. Det var, med blygsamma ord, fantastiskt. Det var energi och ett engagemang som jag till viss del saknat de senaste gångerna jag sett honom. Stor variation på låtarna, hela tre stycken från den första, självbetitlade, solodebuten som jag håller som favorit. Jag kände mig helt överkörd när jag gick där ifrån, med rysningar längs ryggraden. Det känns skönt att redan nu veta att jag kommer se honom åtminstone en gång till i år.

Just nu värderat 4.3 av 4 människor

  • Currently 4,25/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS