Det händer saker märker jag...

by Praktikant-Robban 19. januari 2009 00:30

Man känner sig onekligen lite lost. Mer eller mindre alla på kontoret sticker till Göteborg medan jag själv spenderat senste veckan med att flytta. Det är tur att man har internet så man kan hänga med i utveckingen även om man inte är på plats. Bandsläpp på tisdag alltså. Bandit ska släppa något... Man tackar, man tackar. Och jag tackar forumet som gör att jag inte är helt lost när jag kommer tillbaks till kontoret. Det är inte utan att man är lite nyfiken på vad tisdan kommer bjuda på.

Angående frågorna så ska vi ta tag i dem i veckan och se till så att det kommer upp ett par vettiga intervjuer inom kort!

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tags: , ,

Kommentarer

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.0
Theme by Mads Kristensen

Vi som skriver

RecentComments

Comment RSS